Dagens ridpass

Försökte skriva det här inlägget redan på förmiddagen men internet har inte funkat så det får bli nu istället! :) 
 
Blev ett dressyrpass på ridbanan. Kunegn var till en början tung och låg i handen. Började jobba han med att gör sidförflyttningar och volter där han skulle gå inåtställd. Även öppna blev det. Kungen blir så jäkla mjuk och följsam i kroppen när man gör sidoförflyttningar, även idag blev han det. 
 
Jobbade ganska mycket med galoppen. Idag var kravet att han skulle vara samlad i båda varven, vilket han var. Blev faktiskt liye chokad då höger alltid har fungerat men ej vänster och idag bara jaja jag går väl samlad då. Så vid varje fattning tog han upp huvudet lite (inte så konstigt då det var första gången) men det åkte dirket ner på en gång! Lycklig tjej! 
 
Provade även att göra galoppombyte efter diagonalen. Han la i trav mellan varje gång men fattade snabbt sen iaf. Han gjorde ett klockrent byte häromdagen från höger till vänster, fattade rätt med både fram och bak. Duktiga killen!
 
 
Jobbade han även i traven som jag alltid gör, efter det blev det avskrittning och ryktning. Ett bra pass helt enkelt! :) 
 
 
 
i vintars kunde han inte galopperas i form ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0