Måndag + Tisdag

Igår blev det en uteritt i kolsvart mörker. Det blåste storm och varken jag eller pållen var så sugna på att röra på oss. Men Kungen hade stått i 3 dagar så då är det bara att röra på sig. 
 
Idag har hovis varit och skott Kungen. Nu har han snösulor runt om och brodd, känns tryggt att rida ut nu. Kungen var lite svullen i vänster bakkota så planen med att rida upp till ridhuset och köra ett dressyrpass sprack. Hovis tyckte jag skulle linda benet och skritta ut samt ta några travsteg. Kungen kändes inte halt och gick på som vanligt. Han har troligtvis vrickat sig i hagen men att det kommer nog gå över snart. Jag var upp nu på kvällen och hans svullnad hade gått ner men han hade lite puls vid kotan så han är lindad båda bak och där pulsen var har vi smörjt in med arnika. Här pulsen borta tills imorrn blir det uteritt och kolla om han är ok. Kungen kommer få stå lindad några nätter så han blir bra i benet snabbt, förhoppningsvis kan vi rida dressyr på lördag iaf :) 
 
Blev dessutom sparkad idag. Gjorde jäkligt ont till en början men nu känns det bättre :) 
 
mitt ben efter sparken ;) 

Anledningen

Anledningen till att jag inte kommer blogga på den nya bloggen är för att jag endast kommer rida och ta hand om kungen. Två hästar var alldeles för tidskrävande och jag hade fått prioriterat om ekonomiskt. Jag vill lägga all energi på Kungen och jag vill att han bara ska ha det bästa. Känns som ett bra beslut även fast det är lite tråkigt. Men men man ska hinna gå på spinning, rida, tävla, träna, vara med familjen, jobba 100%, gymma och träffa killen. Samtidigt ska man hinna med att sova, äta och gå på toa. Haha ni fattar säkert vad jag menar. ;) 
 
Kungen har iaf fått tagit det lugnt med en massa härliga uteritter. Men nästa vecka ska vi vara i ridhuset två dagar. en dag kör jag nog dressyr/markarbete och på lördag är det dressyrträning för susann, en riktigt rolig vecka alltså! :)
 
 

Sista inlägget

Jag har nu gjort en nyblogg eftersom jag kommer rida en till häst. Den här bloggen kommer inte att tas bort men jag kommer heller inte uppdatera den. Jag har valt att börja skriva på nattstad.se då dom har lättare designverktyg. Blogg.se har gjort någon ny funktion och jag fattar nada. Men ni kan alltså hitta mig och läsarna på http://www.nattstad.se/ridtravarflickan 
 
Hoppas vi hörs på den. Kommer stasta hårt på bloggen 2014 så titta in och läs vetja! :) 
 
 

RSS 2.0