Förra veckan

Fredag: red ett dressyrpass och kungen var finare än någonsin! Jobbade mycket med övergångar och halter. Värmde upp med skrottjobb och halter sedan trav-skritt-trav och från trav till halt. 

Började sedan med galoppen på 20 metersvolter. Både vänster och höger satt och vänster börjar komma allt mer och mer vilket är superroligt! :) högervarv kom han ner jättefint i form i en kort stadig galopp. Avslutade med att trava av med lång och låg form och skrittade av han på en slinga runt stallet. 

Lördag: Hann inte rida så Kungen fick vila. 

Söndag: Kungen löshoppades. Gjorde upp en bana med 2 hinder. Ett räcke och en oxer med 10 meter mellan hindrerna. A hjälpte till och det var jag väldigt glad över eftersom det är svårt att vara själv. För er som inte vet så hatar Kungen att löshoppades och idag var han värre än värst. Han vände flera gånger och sprang tillbaka, han var spänd och stod emot hela tiden. Vi avslutade när oxern låg på 80-90cm. Tur att han gillar att hoppa med ryttare, och msn kan inte gilla allt heller ;) 

Måndag: Kungen vilar idag. Har gjort något med naken så den är öm och gör ont och spänner på båda sidor ända ner till mitten av ryggen. Så av den anledning får Kungen skrota i hagen hela dagen ;) 


Parkerar som ett proffs ;) vinterdäcken är på för den delen med :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0