Vecka 29

 
/Louise

Hovis

Idag blev det en stressig dag! Jobbade mellan 7-14 men det blev nästan en extra halvtimme och hovis skulle ju komma 14:30, men hann till stallet i tid och nu har Kungen fina fötter igen :)
 
Pysslade om han också eftersom det inte blir någon ridning, brukar aldrig rida när hästen är nyskodd, jag har alltid gjort så och planerar mitt ridschema så med ;)
 
Regnat har det även gjort idag igen... -.-... Men nu lyser solen och ikväll blire bad! :D
 
 
/Louise
 

I garderoben!

William var snäll och fotade häromdan på mig och kungen. Några bilder är på vår nya outfit! Jag har nämligen köpt några saker från Dressyrmupparnas kollektion. Jag är supernöjd, ska bara korta lindorna lite mer nästa gång! :)
 
 
 
 
 
 

Hemma igen!

Är hemma igen efter en trevlig men regning helg på Raggarö, och som jag har saknat Kungen!
 
Är grymt ridsugen med det får vänta tills hovis kommer på måndag då Kungen har dragit av sig en baksko! Jag ska börja planera in lite mer hoppning också i ridpassen då vi ska åka på clearround den 4/8. Tänkte hoppa 50 och 60cm då det är våran första "tävling" tillsammans och Kungen har bara hoppat med mig tidigare!
 
Det är en maskeradhoppning så måste bara komma på vad jag ska vara utklädd till ;)
 
Tänkte rida till byn någon dag med, mötte ett ekipage från byn häromdan som förklarade vägen för mig ;)
 
<3

Första inlägget

Ny häst, ny blogg!
 
Jag heter Louise och har precis skaffat en ny foderhäst, han har stått hemma hos mig i ca 1 och en halv vecka! :D
 
en liten presentation kanske skulle vara på sin plats också! Jag heter som sagt Louise och är 20 år och jobbar som undersköterska. Jag slutade precis rida ett varmblod vid namn River och har en ny foderhäst vid namn King of darkness, även kallad Kingen eller Kungen ;)
 
Ja eftersom jag och Kungen är i en "lära-känna-varandra-period" så har vi som sagt inte gjort så mycket än ;)
 
Han är iaf ett varmblod från Tyskland som inte passade som travhäst och har varit ridhäst i ca 8 år nu (tror jag) och han är 14 år och vi kommer ha massa skoj tillsammans! :D
 
 
Jag och kingen på vårt kanske 4:e dressyrpass tillsammans! :D
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0