Nuläget

Har varit rätt dött här på bloggen, Kungen har haft tappsko i en vecka, so that's why! Men vi är back on track så här kommer en summering av dom senaste ridpassen! 
 
Lördags: Blev longering efter vilan. Kyra hade dessutom varit lite dum mot Kungen och sparkat han på ena bakbenet. Kungen var lite varm och ömade lite på fredagen men var ej halt. På lördagen såg benet fint ut igen och det syntes inget när jag longerade, varken i skritt eller trav. Han var inte svullen eftetåt heller så han har troligtvis bara fått en smäll. Så jag kommer jobba på som vanligt med han om han inte skulle bli sämre såklart! 
 
Söndags: Vila 
 
Måndags: En lugn uteritt helt kravlöst. Kungen var fem och inte femton.. Men det är ju alltid trevligt att han har barnasinnet kvar.. och att bli rädd för grus som har en annan färg är ju helt normalt, eller?? Haha anledingen att han beter sig som fem ibland att han får för mycket öäverskottsenergi när han inte rids.När man väl kommer ut då på en ritt då så ska han ha koll på allt, och då hinner han inte riktigt ha koll på saker som är nya eller oväntade saker typ som fåglar som flyger upp ur buskar etc etc... Men vi skulle ändå inte arbete denna dag så han fick nog bort en del av "tittigheten" för nu fick han ju faktiskt titta ;) 
 
Tisdags (idag): 
 
Blev lite mer jobb idag. Jobbade han i en lång och låg form i både skritt och trav. Vill börja jobba ordentligt på hans ryggmuskler och att jobba lång och låg är toppenbra för ryggen. Jobbade även med öppnor och skänkelvikningar i skritt. travade nedsutten och då jobbade han på fint. Idag var ett bra ridpass helt enkelt, inga konstigheter. Kungen var iaf inte fem år idag ;) 
 
Resten av veckan: 
 
Onsdag: Hoppträning
Torsdag: Longering
Fredag: Vila
Lördag: Vila 
Söndag: Uteritt
 
 Längesen man hade dressyrlektion, måste bokas in snarast! :D 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0