galoppa!

Idag har det hunnits med mycket på hästfronten! Först utsläpp, mocka, hämta hö och rida! 
 
Trodde att Kungen skulle vara superpigg efter att ha vilat hela helgen men han höll sig relativt lugn. Kungen blir nästan aldrig het utan mest tittig när han inte har gått länge. Dock blir han het/stark och ofokuserad på hoppträningar när man inte har hoppat på länge. 
 
Idag ville jag inte nöta tempoväxlingar och det behövde jag inte då han sökte sig neråt och in med bakbenen med detsamma. Började med att galopera. Där sitter inte formen än. Han vill gärna framåt och när han vä söker sig neråt  tycker han det är jobbigt och saktar ned till trav eller så blir galoppen kass. Men det är bara att öva, öva och öva! 
 
Idag red vi faktiskt in i skogen och Kungen fick pulsa i snön, jobbigt värre! det låg två grenar som Kungen fick skutta över,han tyckte det var så roligt att vi galopperade sen den mesta biten. Skrittade hem sen och Kungen fick stretching. 
 
Är nöjd med passet idag. Det var en riktig härlig tur och Kungen skötte sig kanoners efter att ha vilat lite för mycket.. Imorrn blir det uteritt igen och mer galopp! :) 
 
 
Varför äta på balen när man kan äta runt? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0