Oj Oj

Vilken dålig bloggerska jag är. Skyller på det gamla vanliga att jag jobbar på tok för mycket! Denna vecka har mitt jobbschema sett ut såhär! 
 
Måndag: 13.30-21.30 
Tisdag: 7-15 
Onsdag: 12-14, 21-7 (fick hoppa in och jobba natt)
Torsdag: 16-21:30 
Fredag: LEDIG! 
Lördag: 7-15 
Söndag: 7-15 
 
Så ja det har varit mycket, en här kommer veckan i hästväg istället! :) 
 
Måndag: Kungen fick vila 
 
Tisdag: Dressyrade lite i ridhuset.  Kungen börjar äntligen släppa i sidorna under dressyrpassen och han börjar gå fint innerställd. När han är uppvärmd går han korrekt i skritt 100% av tiden traven är det nästan hela tiden och galoppen är det bara ibland, men med små bebis steg kommer vi framåt :) 
 
Onsdag: Kungen fick vila, jobbade ju rätt lite den här dagen ;) 
 
Torsdag: Hopptränade, Kungen skötte sig SUPER! Vi flög över 1 meter oxern på första försöket, sen blev det några nitar på det hindret för matte var inte så snäll med vägen men dom två sista gångerna hoppade han det som inget. Finaste hoppade även 5,5:an på 80cm jättefint, och tog planket som om det var 30 cm. Har världens bästa häst! 
 
Fredag: Red ut idag, Härligt och utan broms, me like! Där efter blev det att bada häst lite eftersom han har hittat kåda... Frisera man och svans. Smörja sadel, träns och putsa skor. Har även packat ridgrejer för imorrn drar vi på pay and jump 70 och 80cm, i Uppsala, håll tummarna! 
 
Detta kommer att ske: 
 
Lördag: Pay and jump 
Sändag: uteritt 
 
Såhär såg vi ut i tisdags! :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0